10 Ιουν 2015

ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΜΑΝΟΣ-ΠΑΥΛΙΔΗΣ (ΦΩΤΟ)

Οι Δημήτρης Μάνος και Χαράλαμπος Παυλίδης κατέθεσαν χθες στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για το Ολυμπιακός - Βέροια (3-0).
Στον πρώτο, που αγωνίστηκε το τελευταίο δεκάλεπτο, δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος, ενώ στον δεύτερο, που έπαιξε όλο το 90λεπτο, απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα! Ο νυν ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα 1926, Δημήτρης Μάνος, είχε μπει αλλαγή στο περιβόητο παιχνίδι Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 (6/1/13) στο 81' στη θέση του Ηλία Ιωάννου (κατέθεσε χθες). Ο νεαρός παίκτης κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για περίπου 25 λεπτά και μετά οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, από τον οποίον δεν του επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος. Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Ζαχαρίας Κεσσές δήλωσε μετά την απόφαση: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τον κύριο Μάνο. Είναι μια υπόθεση η οποία δεν αφορά σε παίκτες. Ο κύριος ανακριτής είναι υποχρεωμένος να εξετάσει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν και την αθωότητα των παιδιών. Οσον αφορά τον κύριο Μάνο δεν έχει καμία σχέση και δεν υπήρξε κανένας περιοριστικός όρος.
Είναι μια δικαίωση για τον πελάτη μου και απάντηση σε όσους πανηγύρισαν για την επιβολή περιοριστικών όρων. Ισως κάποιοι άλλοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για όσα έχουν πει κατά καιρούς και οδήγησαν ένα 17χρονο παιδί ως κατηγορούμενο στον ανακριτή». Μετά τον Μάνο, το κατώφλι του Γιώργου Ανδρεάδη πέρασε ο νυν παίκτης της Βέροιας, Χαράλαμπος Παυλίδης, ο οποίος κατέθεσε για περίπου μισή ώρα. Ο Παυλίδης είχε αγωνιστεί σε όλο το ενενηντάλεπτο στο «Καραϊσκάκης» στις 6 Ιανουαρίου του 2013. Μετά την κατάθεσή του, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Υπενθυμίζουμε πως χθες είχαν απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας, οι Μπάρμπας, Αμαραντίδης και Ιωάννου. Και στους τρεις επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, οι οποίοι θεωρούν το παιχνίδι Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 «στημένο», όπως τόνισε και ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Κώστα Μπάρμπα, Ζαχαρίας Κεσσές.








πηγη laikoyra.gr