14 Οκτ 2015

ΝΑΟΥΣΑ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Νάουσας και για τους μαθητές Γυμνασίου. Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι να βοηθήσει τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ώστε να διασφαλισθεί η δυνατότητα πρόσβασης στη γνώση και την παιδεία για όλους τους μαθητές.


Τα μαθήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας διεξάγονται καθημερινά κατά τις απογευματινές ώρες στο 1ο Γυμνάσιο Νάουσας από έμπειρους εθελοντές καθηγητές. Τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά τους και αναφέρουμε ονομαστικά τον καθένα από αυτούς:

Αθηνά Καραπέτσα, Αλέξανδρος Κατσιαμάκας, Άννα Τζιμίτση, Αφροδίτη Βλαχοδήμου, Ελένη Φουντή, Ευαγγελία Ασιατίδου, Ευριδίκη Βουτσιλά, Θεοχάρης Ανθόπουλος, Ιωάννα Ραμοπούλου, Κωνσταντίνος Γκουντής, Μαργαρίτα Γιτοπούλου

Γραμματειακή Υποστήριξη: Βαλεντίνος Τσέλιος, Κατερίνα Τασιώνα, Μαρία Βαρβέρη

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νάουσας τηλ.2332350371 (Υπεύθυνη κα Μαρία Χατζηκυριάκου).