4 Φεβ 2016

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ(εικόνες)

Στις 30 Ιανουαρίου, στο «Θέατρο Ακρόπολις» της Βέροιας, τα Μέλη του Παραρτήματός μας έκοψαν τη Βασιλόπιτα του 2016, σε συνδυασμό με τη βράβευση των αριστούχων μαθητών, τέκνων των μελών μας. Το σύνθετο γεγονός αποτέλεσε πόλο έλξης για μεγάλο αριθμό μελών που απόλαυσαν μια ωραία βραδιά σε εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Τυχεροί των νομισμάτων, ήταν ο Υποστράτηγος κ. Αντώνιος Νομικός, Διοικητής της Ιης Μεραρχίας Πεζικού στον οποίο ευχόμαστε υγεία, εις ανώτερα και καλή συνέχεια στο Στράτευμα και η κα. Παναγιώτα Κυριαζή, σύζυγος του νεωτέρου μέλους του Παραρτήματός μας, στην οποία ευχόμαστε υγεία, τύχη αγαθή και καλώς ήλθε στην οικογένειά μας.

Με μεγάλη περηφάνεια βραβεύσαμε
για την αριστεία τους την προηγούμενη σχολική χρονιά στα Λύκεια, τον Πρόδρομο Αγαθαγγέλου, τον Κωνσταντίνο Αρσενίου, την  Ελισάβετ Γούτα, την Ελευθερία Ελευθεριάδου, τον Αχιλλέα-Ζαχαρία Καραγιάννη, τον Κωνσταντίνο Μήλιο, το Σάββα Μουπασιρίδη, την Παναγιώτα Μπαρμπέρη, την Αγγελική Τουμπουλίδου, το Σωτήριο Ουζούνη, τη Χριστίνα Παπαδοπούλου και τον Κωνσταντίνο Χαρισιάδη, γόνους οικογενειών αποστράτων αξιωματικών στρατιωτικών και αστυνομικών. Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στις μανάδες που ανατρέφουν τέτοια Ελληνόπουλα.

Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Ημαθίας απευθύνει τις καλύτερες ευχές όλων μας για την νέα χρονιά σε όσους συναδέλφους για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας, εύχεται γρήγορα περαστικά στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας, καλό κουράγιο σε όλους τους δοκιμαζόμενους Συνέλληνες και γρήγορη απαλλαγή από τις αιτίες θλίψης σε όλους τους ανθρώπους.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ