24 Φεβ 2016

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/2/2016

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να μυηθείς σε κάποιες παραδοσιακές τεχνικές, που μπορεί να σχετίζονται είτε με την δουλειά σου, είτε με την αντιμετώπιση ενός θέματος υγείας. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να δράσεις άμεσα και αποφασιστικά για την οριστική διευθέτηση της
Ερωτικά

Η Σελήνη στην Παρθένο δοκιμάζει την φυσική σου αντοχή κι ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για να «ριχτείς» σε μια ερωτική περιπέτεια, που απαιτεί δύναμη ψυχής κι επιμονή! Αντίθετα σε περιμένουν πολλά καλά κοντά σε φίλους ή φίλες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να λάβεις μέρος σε μια συλλογική προσπάθεια, που έχει να κάνει είτε με την προστασία της ακίνητης περιουσίας από τα διάφορα «κοράκια», είτε με ένα ανθρωπιστικό έργο σχετικό με τους πρόσφυγες. Μπορεί ωστόσο να πρόκειται γενικότερα για την αναβίωση κοινωνικών και πολιτικών ενδιαφερόντων, τα οποία κάποτε σε απασχολούσαν έντονα αλλά κάποια στιγμή μπήκαν στο «ψυγείο».
Ερωτικά
Πάνω που νόμιζες πως είχες ξεμπερδέψει οριστικά με μια υπόθεση του παρελθόντος, αυτή επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, «απειλώντας» να ανατρέψει τις ισορροπίες σου. Ωστόσο, το συγκεκριμένο «έργο» το έχεις ξαναδεί και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι επί της ουσίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σου για οτιδήποτε παλιό, ίσως μάλιστα να περιέλθει στην κατοχή σου ένα κληροδότημα ή μια αντίκα αξίας. Επιπλέον, καλείσαι να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση ή να συμμετάσχεις σε μια προσπάθεια που αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ομορφιές της λαϊκής παράδοσης. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό εγείρει διεκδικήσεις στον χώρο της εργασίας σου.
Ερωτικά
Οι «μετοχές» σου στο χρηματιστήριο του έρωτα είναι ανεβασμένες και τα καλό είναι ότι μπορείς να περάσεις όμορφα είτε βρεθείς σε πολύ στενό κύκλο, είτε «κυκλοφορήσεις» σε διάφορα στέκια. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια ενδιαφέρουσα είδηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Κατακλύζεσαι από δυνατές μνήμες, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αισθανθείς από κοντά όλα αυτά που σε συνδέουν με το παρελθόν σου. Ίσως μάλιστα να προγραμματίσεις ένα ταξίδι γι’ αυτόν τον σκοπό ή να περάσεις πολλές ώρες παρέα με πρόσωπα και πράγματα που σημαίνουν κάτι το ιδιαίτερο για σένα. Επιπλέον, ενδέχεται να ασχοληθείς ξανά με ένα γνωστικό αντικείμενο, που είχες εγκαταλείψει.
Ερωτικά
Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την κάθε στιγμή σου, ίσως μάλιστα να βιώσεις και κάτι «δυνατό», που θα σου ξυπνήσει μνήμες και επιθυμίες, ικανές να σε παρασύρουν σε μια απόφαση που δεν θα έπαιρνες ποτέ κάτω από «φυσιολογικές» συνθήκες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Με την Σελήνη και τον Δία στην Παρθένο, το ενδιαφέρον σου εξακολουθεί να εστιάζεται σε οικονομικά θέματα κι όχι άδικα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις παλιές γνωριμίες, που έχουν τον τρόπο και τα μέσα να σε στηρίξουν ή να εγγυηθούν για μια υπόθεσή σου. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ανατρέξεις στο παρελθόν για να ξεδιαλύνεις κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με κληρονομικά ή περιουσιακά θέματα.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που εσύ καμαρώνεις για τις επιτυχίες και την ανταπόκριση που συναντάς, κάποιος «δικός σου» άνθρωπος υποφέρει κι αν θες να μην πέσεις θύμα μιας «παρεξήγησης», φρόντισε να του δώσεις την προτεραιότητα που του αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ψάξεις για να βρεις οτιδήποτε «θαμμένο», με την κυριολεκτική αλλά και την μεταφορική έννοια του όρου. Μπορεί δηλαδή να πρόκειται είτε για βιώματα και απωθημένα που σε «καταδιώκουν» και σε καθορίζουν, είτε για κάτι πολύτιμο που σε... περιμένει για να το ανακαλύψεις! Και στις δύο περιπτώσεις τα οφέλη σου θα είναι δεδομένα και θα μπορέσεις πια να δεις το μέλλον σου με άλλο «μάτι».
Ερωτικά
Στην φάση που βρίσκεσαι καλό είναι να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου, βάζοντας στο περιθώριο τις συμβουλές και τις γνώμες των άλλων. Στο κάτω-κάτω δική σου είναι η ζωή κι εσύ θα αποφασίσεις, έχοντας μάλιστα καλές πιθανότητες να ευοδωθούν οι προσδοκίες σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να βελτιώσεις το εισόδημά σου κι ίσως να κάνεις κάποιες κινήσεις που κρίνονται ως ριψοκίνδυνες. Ανεξάρτητα όμως από την αποδοτικότητα του εγχειρήματός σου, φαίνεται να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα θα ανακαλύψεις για την μυστική δράση ενός ατόμου, που στο παρελθόν έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε μια υπόθεσή σου. Και μην πάει ο νους σου μόνον στο... κακό!
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο πλευρό σου, εξακολουθείς να βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση και μπορείς να προσεγγίσεις με σχετική ευκολία ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να μην χρειαστεί να κάνεις κάτι εσύ, αφού θα σου προσφερθούν όλα όπως τα θες και τα ονειρεύεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Επαφές με φίλους/ες και γνωστούς/ες από το παρελθόν θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξαναθυμηθείς δράσεις και περιστατικά που στην πλειοψηφία τους θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες στιγμές, που η ανάκλησή τους στην μνήμη σου μπορεί να σε θυμώσει αλλά εδώ είναι που ισχύει το «περασμένα, ξεχασμένα»! Απλά ίσως να καταλάβεις και τους λόγους που μια «καυτή» υπόθεση σου δεν είχε προχωρήσει.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου ξανακτυπά την πόρτα αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση και νομίζεις ότι θα «διασκεδάσεις» χωρίς περαιτέρω συνέπειες, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς, αφού μπορεί να «πέσεις» σε ένα μεγάλο πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι ουρανοί σε θέλουν προσανατολισμένο στην οικογένειά σου κι αν τυχόν δεν έχεις κοντά σου οικεία πρόσωπα, μπορείς να τα εφεύρεις! Να δημιουργήσεις δηλαδή ένα «οικογενειακό» περιβάλλον, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτά που σε ενώνουν με τους άλλους, είτε πρόκειται για κοινές προσδοκίες, είτε για ένα κοινό παρελθόν. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα περιουσιακό ζήτημα.
Ερωτικά
Φαίνεται πως ένα πρόσωπο με ισχύ και κύρος ενδιαφέρεται για σένα και είναι βέβαιο ότι μπορεί να σου εξασφαλίσει μια καλή ζωή. Υπάρχει όμως κι αυτό το άτιμο το παρελθόν που σε κυνηγά κι αν δεν το «ξορκίσεις» μην μπεις καν στον κόπο μιας νέας σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σου προσφέρει μια ικανοποιητική λύση σε μια νομική υπόθεση που «κρατάει» από πολύ παλιά και εξακολουθεί να σε επηρεάζει μέχρι σήμερα. Επιπλέον, με την βοήθεια και του Δία θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου με παραδοσιακές ή αρχαίες τεχνικές. Παράλληλα, ίσως σου γίνει μια πρόταση για ένα ταξίδι σε ένα μέρος με ιδιαίτερη κουλτούρα και «ειδικό» συναισθηματικό βάρος.
Ερωτικά
Πολλά μπορεί να συμβούν σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά φαίνεται ότι πέρα από τα «παιχνίδια» δεν υπάρχει κάτι πιο ουσιαστικό που να σε συγκινεί. Πέρνα λοιπόν καλά και περίμενε την στιγμή που το σύμπαν θα σου προσφέρει «στο πιάτο» αυτόν ή αυτήν που σε αντιπροσωπεύει πραγματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σου δώσει μια έμπνευση που θα αναδείξει την διαφορετικότητά σου και τα ιδιαίτερα προσόντα σου. Ίσως βέβαια να πρόκειται για την αναβίωση μιας παλιάς και δοκιμασμένης συνταγής, που γνωρίζουν λίγοι αλλά από την στιγμή που θα ωφεληθείς οικονομικά και επαγγελματικά, λίγο σε νοιάζει!
Παράλληλα όμως μπορεί να «πέσεις» πάνω σε κάποιον/α, που εξακολουθεί να σε εχθρεύεται!
Ερωτικά
Αυτήν την περίοδο είσαι το νούμερο ένα στις προτιμήσεις των άλλων και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι επιπλέον ή κάτι εξεζητημένο για να τραβήξεις την προσοχή τους. Απλά διάλεξε το πρόσωπο που σου ταιριάζει και ζήσε τον έρωτά σου, όντας ο εαυτός σου!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το σύμπαν σε καλεί να «αφεθείς» στην ροή των πραγμάτων, αφού σου έχει φυλαγμένες πολλές ευκολίες! Καλό είναι λοιπόν να μην «ζορίζεις» τα πράγματα, επιμένοντας στην χάραξη μιας πολιτικής που λογικά «στέκει» αλλά δεν θα σου προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να εντρυφήσεις σε γνώσεις ή τεχνικές που οι ρίζες τους χάνονται στο παρελθόν.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι να «φτιάξεις» την ζωή σου, οι συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από ιδανικές, τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην βραδυπορείς όμως σκεπτόμενος/η «τα μύρια όσα» γιατί κάποια στιγμή οι ευκαιρίες θα σου τελειώσουν!Πηγή: http://www.astrology.gr/