1 Σεπ 2015

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ - 8 ΧΡΟΝΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 17 ΧΡΟΝΟ ΞΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ!

Μια νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιού έρχεται να σοκάρει το νησί της Ρόδου. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τους γονείς μιας 8χρονης, ο νονός και ξάδελφος της- ηλικίας 17 ετών- κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί!

Τον τελευταίο καιρό, η μητέρα είχε προσέξει ότι η μικρούλα είχε αλλόκοτη συμπεριφορά αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι την είχε προκαλέσει!


Δεν ήθελε να πηγαίνει στον ξάδελφο της, ο οποίος την είχε βαπτίσει κιόλας, παρά το γεγονός ότι παλαιότερα δεν ξεκολλούσε από το σπίτι, μιας κι έπαιζε με τον μικρότερο αδελφό του. Επίσης, φέρεται να ζητούσε από τον πατέρα της- ο οποίος είναι χωρισμένος από την μητέρα της- να πάνε σε άλλο νησί για να τον δει.

Όλα όμως αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού της μικρούλας με 2 συνομήλικα παιδάκια… Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη τους πρότεινε να παίξουν ένα παιχνίδι που παίζει με τον νονό της. Τότε, οι γονείς εντόπισαν τα παιδιά να παίζουν… γυμνά!

Όταν οι γονείς της ρώτησαν την 8χρονη για αυτό το περίεργο παιχνίδι, εκείνη τους είπε πως όταν βρισκόταν στο σπίτι του ξαδέλφου της εκείνος την απομάκρυνε από το μικρό του αδελφό του και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η 8χρονη μάλιστα φέρεται να διηγήθηκε στους γονείς της ότι ο ίδιος είχε επιχειρήσει να ασελγήσει και στην κατά λίγα χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού dimokratiki.gr, οι καταγγελίες έχουν επιβεβαιωθεί από πραγματογνωμοσύνη, που διενήργησε για λογαριασμό των γονέων, ψυχολόγος, ενώ χθες υποβλήθηκαν μηνύσεις κι ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου.



ΠΗΓΗ