24 Μαΐ 2015

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ..... ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ!(ΦΩΤΟ)

Για κάποιους, η ιδέα να βγουν γυμνοί μπροστά σε κόσμο είναι εφιάλτης. Για άλλους αποτελούν τις ιδανικές διακοπές.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα ξενοδοχεία και θέρετρα παρέχουν διακοπές για γυμνιστές και ένας τομέας που γνωρίζει τεράστια δημοτικότητα είναι οι κρουαζιέρες γυμνιστών.



Για πολλούς ωστόσο κάτι τέτοιο αποτελεί ακόμα ταμπού. Η διευθύντρια του Bare Necessities, Νάνσι Τιένμαν, που διοργανώνει κρουαζιέρες για γυμνιστές τα τελευταία 25 χρόνια, καταρρίπτει τους μύθους και αποκαλύπτει τη γυμνή αλήθεια πίσω από αυτές τις πρωτότυπες διακοπές.

Μύθος 1: Μόνο οι χίπηδες πάνε σε τέτοιες διακοπές
Οι άνθρωποι σε αυτές τις κρουαζιέρες είναι όλων των ηλικιών και των κοινωνικών στρωμάτων. Αν και το Bare Necessities έχει όριο ηλικίας 18+ οι περισσότεροι πελάτες του είναι από 30 έως 70 χρονών.

Μύθος 2: Οι άνθρωποι θα με κρίνουν για το σώμα μου
Οι γυμνιστές είναι πολύ λιγότερο επικριτικοί, αφού δε φοράνε ρούχα που να τους κατηγοριοποιούν. Οπως εξηγεί η Νάνσι «φορώντας μόνο καπέλο και παντόφλες δε μπορείς να ξεχωρίσεις μία διευθύντρια από μία νοικοκυρά»

Μύθος 3: Οι «καινούργιοι» ντρέπονται
Οι περισσότεροι άνθρωποι που πάνε σε τέτοιες κρουαζιέρες κάνουν γυμνισμό χρόνια, είτε σε παραλίες, είτε σε ξενοδοχεία, οπότε πριν αποφασίσουν να πληρώσουν για μία τέτοια κρουαζιέρα είναι αρκετά εξοικειωμένοι.

Μύθος 4: Εχει σεξουαλικό υπόβαθρο
Είναι μία κρουαζιέρα σαν όλες τις άλλες με τη διαφορά ότι έχει (un)dress code. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει τίποτα το «περίεργο» σε αυτό.

Μύθος 5: Είναι για σουίνγκερς
Το σουίνγκινγκ, η ανταλλαγή συντρόφων δηλαδή, δεν έχει καμία σχέση με τον γυμνισμό, παρόλο που πολλοί υποσυνείδητα τα έχουν συνδυάσει. Το 99% των ζευγαριών που πηγαίνει σε τέτοιες κρουαζιέρες είναι σε σταθερή σχέση, σύμφωνα με τη Νάνσι. Μάλιστα υπάρχει ειδικό προσωπικό που εξηγεί και αποτρέπει όσους έχουν σεξουαλικό ενδιαφέρον για αυτές τις κρουαζιέρες.

Μύθος 6: Γυμνές φωτογραφίες
Υπάρχουν αρκετά σημεία στο πλοίο, όπου απαγορεύονται οι φωτογραφίες, για όσους δεν θέλουν να βρεθούν γυμνοί στο φόντο μίας οικογενειακής φωτογραφίας.



Μύθος 7: Οι άντρες μπορεί να έχουν ανεπιθύμητη στύση
Οι περισσότεροι φέρνουν μια πετσέτα μαζί τους στην πισίνα και το κατάστρωμα και έτσι η συγκάλυψη ή απόκρυψη ενός τέτοιου φαινομένου, θα είναι πιο εύκολη απ 'όσο νομίζετε. Εναλλακτικά, υπάρχει πάντα μια γρήγορη βουτιά στην πισίνα ή ένα κρύο ντους στο δωμάτιο.

Μύθος 8: Θα είμαστε γυμνοί όλη την ώρα
Οι επιβάτες δεν μπορούν να είναι γυμνοί μέχρι το κρουαζιερόπλοιο να φτάσει σε διεθνή ύδατα και ο καπετάνιος να ανακοινώσει ότι τα ρούχα μπορούν να αφαιρεθούν. Υπάρχει επίσης dress code στην επίσημη τραπεζαρία, ο οποίος απαιτεί τουλάχιστον ένα t-shirt και ένα σορτς. Οσοι επιθυμούν να παραμείνουν γυμνοί σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους, μπορούν να φάνε σε λιγότερο επίσημες περιοχές οι οποίες δεν επιβάλλουν κώδικα ντυσίματος.

Μύθος 9: Δεν είναι υγιεινό να καθόμαστε στις καρέκλες
Οι πετσέτες είναι απαραίτητες πριν καθίσετε οπουδήποτε. Μάλιστα το προσωπικό έχει επίσης πετσέτες για όσους δεν έχουν δική τους.

Μύθος 10: Θα νιώθω άβολα με το προσωπικό
Το προσωπικό είναι ντυμένο στο κρουαζιερόπλοιο και έχει επιλεγεί και εκπαιδευτεί προσεκτικά πριν μπει στο πλοίο.



ΠΗΓΗ