30 Μαΐ 2015

ΤΡΑΓΩΔΙΑ- ΠΝΙΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΥΣΑΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Pao Pao διακρίνεται να δίνει τη μάχη του για να τραβηχτεί στην επιφάνεια του νερού, με τους φίλους του να πιστεύουν ότι έκανε πλάκα.


Ο έφηβος μαθητής του Yueyang County No. 8 Secondary School χτυπά τα χέρια του στο νερό προσπαθώντας να αναπνεύσει.

Έξι φίλοι του ακούγονται να γελάνε, με ένα αγόρι να προσπαθεί να του δώσει το χέρι του και τελικά να αποχωρεί καθώς ο 15χρονος ήταν πιο μακριά.

Στο τέλος του σοκαριστικού βίντεο, ο μαθητής "εξαφανίζεται" στο νερό, με τους φίλους του να συνεχίζουν να βρίσκονται στην ακτή.

Ανησύχησαν μόνο όταν δεν βγήκε στην επιφάνεια μετά από ένα λεπτό, με μία φίλη του να ζητά από τα αγόρια να τον σώσουν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να κολυμπήσει.

Οι επτά φίλο είχαν συναντηθεί στο ποτάμι την Κυριακή στις 12.30 και ο Pao Pao ρώτησε τα κορίτσια αν ήθελαν να κολυμπήσουν.

Επέλεξαν να μην μπουν στο νερό επειδή δεν ήξεραν να κολυμπούν, αλλά ο Pao Pao αποφάσισε να πηδήξει και αρχικά φαινόταν να είναι καλά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι έλαβαν κλήση στις 14.23, με τέσσερις αξιωματικούς να ανασύρουν τη σορό του 15χρονου από το νερό και το πλήρωμα του ασθενοφόρου να επιβεβαιώνει τον πνιγμό του.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ