8 Μαΐ 2015

ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 36 ΧΡΟΝΟΥ!

Ακόμα μία περίπτωση αυτοκτονίας, απετράπη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «CYBER ALERT»



Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες, απέτρεψε ακόμα μία περίπτωση αυτοκτονίας, η οποία εκδηλώθηκε από ημεδαπό.

Ειδικότερα, το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώθηκε μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «CYBER ALERT», απογευματινές ώρες της 06-05-2015, ότι 36χρονος ημεδαπός εκδήλωσε σε οικείο του πρόσωπο, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν άμεσα έρευνα, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί γεωγραφικά η περιοχή που βρισκόταν ο 36χρονος, ενώ ενημερώθηκε η τοπική Αστυνομική Υπηρεσία για τον άμεσο εντοπισμό του.

Μετά από άμεσες αστυνομικές αναζητήσεις ο 36χρονος εντοπίστηκε εγκαίρως εντός του οχήματος του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αφού διασφαλίστηκε η σωματική του ακεραιότητα, ακολούθως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς και ψυχολογικής υποστήριξης.