21 Μαΐ 2015

SWINGING - ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΣΑΜΕ "ΜΠΙΛΙΕΣ" ΤΩΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ!

To swinging εξαπλώνεται ολοένα και περισσότερο και σε ζευγάρια της Ημαθιας , με αρκετούς να αναζητούν αυτές τις μορφές γνωριμίες, που γίνονται κυρίως διαμέσου διαδικτύου.


Ζευγάρια ψάχνουν με ψευδώνυμα, γραμμένα στο facebook με λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες, για να βρουν συντρόφους και να κάνουν είτε όλοι μαζί, είτε ανταλλάσσοντας συντρόφους, ομαδικές ερωτικές περιπέτειες.

Τα profiles στο facebook των εραστών που ψάχνουν συντρόφους, είναι διάφορα, τα ονόματα τους χαρακτηριστικά και παραπέμπουν στο τι ζητούν, ενώ οι φωτογραφίες τους είναι αρκετές φορές ιδιαίτερα αποκαλυπτικές, στις οποίες όμως, κρύβουν τα πρόσωπα τους.

Τα στοιχεία πάντως, που δίνονται για την προσωπική ζωή των ζευγαριών είναι ελάχιστα, ωστόσο αυτό που τονίζεται είναι κυρίως ο τόπος καταγωγής τους, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν αν υπάρχει λόγος να ασχοληθούν.

Οι διάλογοι γίνονται on chat και στο in box, αφού πρώτα γίνει αποδεκτή η πρόσκληση, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους παραλήπτες. Οι φίλοι πάντως που αριθμούν το κάθε ζευγάρι μέσα στο facebook είναι δεκάδες και το ενδιαφέρον για ομαδικό έρωτα είναι μεγάλο.

Το ραντεβού πάντως δίνεται μερικές φορές δημοσίως, με το κάθε ζευγάρι να καλεί κάθε φορά τους στενούς του φίλους σε διάφορες δραστηριότητες (εκδρομές, πάρτι και διάφορα άλλα), έτσι ώστε να περάσουν όλοι μαζί όμορφα.