22 Δεκ 2014

"Ο ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΝΟΧΛΕΙ"



Ο Ιάκωβος Αγγελίδης έδωσε συγχαρητήρια σε Αναστασιάδη και παίκτες και έστειλε μήνυμα σε ΕΠΟ και ΚΕΔ ότι η σιωπή του ΠΑΟΚ δεν είναι απόδειξη αδυναμίας, αλλά δύναμης.
Επιπλέον, επεσήμανε ότι «θα πρέπει να γνωρίζει η αθλητική δικαιοσύνη πως θα λογοδοτήσει για τις ευθύνες της στην ύποπτα καθυστερημένη αντίδρασή της» και πρόσθεσε: «ο στόχος μας είναι ένας: ένα ελληνικό ποδόσφαιρο καθαρό και τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή σ' αυτό».
Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
READ MORE
«Με αφορμή την διακοπή, που σηματοδοτεί στην ουσία τη λήξη του πρώτου μισού της χρονιάς, θα ήθελα να απευθυνθώ στους φιλάθλους μας, που δικαιολογημένα έχουν αρκετά ερωτηματικά για τη στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συγκεκριμένα ζητήματα.
Καταρχήν θέλω να δώσω ειλικρινή συγχαρητήρια στον Άγγελο Αναστασιάδη και τους ποδοσφαιριστές που στην πλειοψηφία των αγώνων μας έχουν αγωνιστεί στα όρια των δυνατοτήτων τους, φυσικών και πνευματικών και διατηρούν τον ΠΑΟΚ πρώτο στη βαθμολογία. Από την πλευρά μας, θα υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με γνώμονα το καλό της ομάδας. Τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια και για την ψυχραιμία που επιδεικνύουν απέναντι στους διαιτητές.
Η παρουσία του ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση είναι δεδομένο ότι ενοχλεί. Η αντίδραση ενός συστήματος που κατηγορείται επίσημα πια από τις δικαστικές αρχές είναι ανελέητη. Πρέπει να γνωρίζουν και οι 'Eλληνες διαιτητές πως ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την εξαφάνιση όσων παρείχαν εξυπηρετήσεις σε σκιώδη αφεντικά, όταν με το καλό σύντομα αποκαλυφθούν τα ονόματα των κατηγορουμένων.
Πρέπει να ξέρουν στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ ότι η σιωπή μας είναι συνειδητή και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη αδυναμίας, αλλά δύναμης. Ούτε φαντάζονται σε λίγο καιρό πόσο άτακτα θα χρειαστεί να υπαναχωρήσουν.
Θα πρέπει να γνωρίζει η αθλητική δικαιοσύνη πως θα λογοδοτήσει για τις ευθύνες της στην ύποπτα καθυστερημένη αντίδρασή της.
Θα πρέπει να γνωρίζει όποιος θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην δυναμική και την ενότητα του ΠΑΟΚ, πως από τον ιδιοκτήτη ως τον τελευταίο οπαδό, ο στόχος μας είναι ένας: ένα ελληνικό ποδόσφαιρο καθαρό και τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή σ' αυτό.
Αυτή είναι και η ευχή μου για το 2015. Υγεία και ευτυχία σε όλους και καλές γιορτές.

Με εκτίμηση,
Ιάκωβος Αγγελίδης»