10 Δεκ 2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός», Αίθουσα Α, στο χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της Zootechnia 2015: 9η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία.

Το συνέδριο αυτό διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2006 από το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου, με στόχο κάθε δυο χρόνια να οργανώνεται από άλλο Τμήμα ΖΠ. Το 2008 το 2ο συνέδριο διοργανώθηκε από το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Λάρισας. Το 2010 ήταν η σειρά του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης να διοργανώσει το 3ο συνέδριο.
Διαβαστε περισσοτερα

Ύστερα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος το συνέδριο διοργανώθηκε το 2011 στη ΖOOTECHNIA. Στη διάρκεια του συνεδρίου του 2011, με πρόταση της τότε Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου, αποφασίσθηκε το συνέδριο να διοργανώνεται από κοινού από τα τέσσερα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής, κάθε δυο χρόνια στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της ZOOTECNIA. Έτσι το 2013 συνδιοργανώθηκε του 4ο Πανελλήνιο συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής με μεγάλη επιτυχία.

To 5o Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής διεξάγεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας. Σκοπός του συνεδρίου αυτού ήταν να προβάλλονται τα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των ΤΕΙ και να έχουν ένα βήμα από το οποίο θα παρουσίαζαν το ερευνητικό τους έργο. Από το πρώτο όμως συνέδριο η συμμετοχή ήταν ελεύθερη και για ερευνητές άλλων φορέων και συμμετείχαν εκτός από μέλη Εκπαιδευτικού προσωπικού των Τμημάτων των ΤΕΙ και μέλη ΔΕΠ των Πανεπιστημίων και ερευνητές από το ΕΘΙΑΓΕ. Σε κάθε συνέδριο μας εκτυπώνονται πρακτικά, τα οποία διανέμονται στους συνέδρους.

Το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής συνδιοργανώνεται από τις κατευθύνσεις Ζωικής Παραγωγής των τεσσάρων Τμημάτων Τεχνολόγων Γεωπονίας των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Λάρισα


agrotypos.gr