22 Ιουν 2015

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ "ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ" ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑ ....!-Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ

Οι γυναίκες που είναι μόνες αντιμετωπίζουν μεγάλη πίεση από την οικογένεια και τον περίγυρό τους για να βρουν έναν σύντροφο και έτσι αρκετές καταφεύγουν στην «ενοικίαση» ενός συντρόφου, μέσω του Διαδικτύου.


Οι ανύπαντρες γυναίκες στην Κίνα βρίσκονται αντιμέτωπες με την «Ιερά Εξέταση» της οικογένειας όταν την επισκέπτονται για τις γιορτές. Ωστόσο, μια ιστοσελίδα τούς προσφέρει τη λύση που θα τις γλιτώσει από τη δύσκολη θέση, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να αγοράσουν τις υπηρεσίες ενός άντρα ο οποίος θα υποδυθεί τον σύντροφό τους. Οι επίδοξες πελάτισσες έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία αντρών, που περιλαμβάνει από Κινέζους μέχρι Ευρωπαίους.  Οι τιμές της «ενοικίασης» ξεκινούν από 140 ευρώ και μπορούν να φτάσουν και τα 140.000 ευρώ. 

Οι ενδιαφερόμενες, αφού διαλέξουν τον «σύντροφο» της αρεσκείας τους, μπορούν να επισκεφθούν το προφίλ του και να δουν τι υπηρεσίες προσφέρει. Πολλοί από τους υποψήφιους συντρόφους περιγράφουν τους εαυτούς τους ως ευγενικούς, εχέμυθους και υποστηρίζουν ότι είναι ο τύπος που αρέσει στους γονείς. Οι περισσότεροι, όμως, χρεώνουν επιπλέον κάποιες υπηρεσίες, όπως το να κρατάνε το χέρι, να τις χαϊδεύουν ή να τις συνοδεύουν για ψώνια. Μια από τις πελάτισσες περιγράφει: «Ήθελα έναν ψηλό άντρα, έντιμο και λιγομίλητο, γιατί αυτός ο τύπος αρέσει στους γονείς μου. Τον βρήκα και πέρασα ήσυχες διακοπές, χωρίς πολλές ερωτήσεις από την οικογένειά μου». 

Οι ικανοποιημένες πελάτισσες έχουν το δικαίωμα να δημοσιεύσουν κριτικές για το παρουσιαστικό και τις υπηρεσίες των «συντρόφων» τους. Δυστυχώς γι' αυτές, θα πρέπει να βρουν μια καλή δικαιολογία για να εξηγήσουν στους γονείς τους τα αίτια του χωρισμού, όταν η παράσταση τελειώσει.  



ΠΗΓΗ