15 Μαΐ 2015

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΗΜΑΘΙΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ FINAL 4 ΤHΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν βιάζεται να σκεφτεί την… κούπα της Ευρωλίγκας γνωρίζοντας πως αν η ΤΣΣΚΑ χάσει από τον Ολυμπιακό δεν θα υπάρχει γι’ αυτή αύριο στο Final Four.

Ιτούδης: «Ο αληθινός τελικός είναι με τον Ολυμπιακό»




Αναλυτικά ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για:

-το στόχο της ΤΣΣΚΑ: 

«Στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου, δεν μπορεί να υπάρχει άλλη επιλογή. Αλλά και τις άλλες ομάδες αν ρωτήσετε, το ίδιο θα απαντήσουν. Κανείς δεν ήρθε για διακοπές στη Μαδρίτη».

-τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: 

«Για μας ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι αυτή τη στιγμή ο αληθινός τελικός. Μόνο μετά από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να κοιτάμε μπροστά, γιατί πολύ απλά αν χάσουμε δεν θα υπάρχει αύριο στην Ευρωλίγκα. Έχουμε ήδη παίξει δύο φορές με τον Ολυμπιακό που είναι μια πολύ καλή ομάδα και λειτουργεί εξαιρετικά σαν σύνολο. Ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός γι’ αυτούς, αλλά δεν είναι μόνο αυτός, καθώς υπάρχουν κι άλλοι που χρειάζονται προσοχή, όπως ο Μάντζαρης και ο Πρίντεζης. Έφτασαν δίκαια στο Final Four, όσο δίκαιο ήταν που φτάσαμε εμείς, η Ρεάλ και η Φενέρ. Είναι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να τους υποτιμήσουμε».

-το συναπάντημα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: 

«Είναι πολύ όμορφο που θα συναντηθούμε με τον Ζέλικο εδώ. Ήμασταν σε πολλά Final Four συνεργάτες στον Παναθηναϊκό και τώρα θα είμαστε αντίπαλοι. Οι σύζυγοί μας θα περάσουν αρκετό χρόνο μαζί. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές, αλλά παραμένουμε επαγγελματίες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να νικήσουμε με τις ομάδες μας. Μακάρι να συναντηθούμε στον τελικό».

-τους πρώην ερυθρόλευκους Χάινς και Τεόντοσιτς: 

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Χάινς άφησε πολλούς φίλους στον Ολυμπιακό, όπως και ο Τεόντοσιτς. Όμως οι φιλίες όταν μπαίνεις στο γήπεδο δεν έχουν σημασία, ο καθένας σκέφτεται πώς θα βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη».

-την κατάσταση του προερχόμενου από τραυματισμό του Φριτζόν: 

«Ο Βιτάλι (Φριτζόν) προπονείται κανονικά εδώ και λίγες μέρες. Έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να προλάβει το Final Four. Την απόφαση για το ποιος θα είναι στη δωδεκάδα θα την πάρουμε λίγο πριν τον αγώνα. Και ο Κιριλένκο με τον Νίκολς είχαν κάποια μικροπροβλήματα, αλλά πλέον είναι καλά. Κανείς παίκτης δεν θέλει να χάσει το Final Four».

ΠΗΓΗ