3 Φεβ 2015

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ......!!



Ολοένα και περισσότεροι Ημαθιωτες«ψάχνουν» να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους ορέξεις μέσα από την νέα μορφή
cyber sex
που έχει να κάνει με το skype.

Το μεγάλο του πλεονέκτημα ασφαλώς είναι ότι πέρα από την on line επικοινωνία προσφέρει ζωντανή εικόνα, δίνοντας την δυνατότητα στους εμπλεκόμενους να μπαίνουν στο ερωτικό παιχνίδι.

Και πολλοί προτιμούσαν να συνδιαλέγονται με κορίτσια ή αγόρια που βρίσκονται στην άλλη άκρη του άλλου κόσμου,  πλέον φαίνεται ότι ομάδα φοιτητριών είναι έτοιμες για όλα.

Με το ανάλογο βέβαια φιλοδώρημα. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κυκλοφορούν στην πιάτσα νεαρά κορίτσια εμφανίζονται διαθέσιμα να προχωρήσουν σε αποκαλυπτικές  και  ερωτικές στάσεις σε ενδιαφερόμενους, αφού πρώτα τους εξασφαλίσουν το δωράκι τους.

Δωράκι που έχει να κάνει είτε με ένα χρηματικό ποσό  ή με κάποιο αντικείμενο αξίας που ενδέχεται να τους ζητήσουν. Η ομάδα αυτή των νεαρών φοιτητριών είναι όλες τους ιδιαίτερα εμφανίσιμες, ξέρουν να παίζουν μπροστά στον φακό, κρύβοντας βέβαια  το πρόσωπο τους και το κυριότερο:

Γνωρίζουν πώς να ανάβουν τους συνομιλητές τους, παίρνοντας τις ανάλογες ερωτικές στάσεις, με το αντίστοιχο σεξουαλικό στριπτίζ . Πρόκειται στην ουσία για το ονομαζόμενο  σεξ με paysafe που από ότι δείχνει έχει ξεκινήσει να εμφανίζεται και στην Ημαθία.