24 Φεβ 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Κ.Μ.

Ενημερωτικές εκδηλώσεις της Π.Κ.Μ. σε δήμους της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης σχετικά με τις άμεσες ενισχύσεις στο πλαίσιο της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής



Ενημερωτικές εκδηλώσεις σχετικά με τις άμεσες ενισχύσεις που προβλέπονται στο πλαίσιο της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Κ.Μ.,  στους Δήμους Δέλτα, Βόλβης, Λαγκαδά, Θερμαϊκού, Θέρμης, Ωραιοκάστρου, Χαλκηδόνας και Πυλαίας-Χορτιάτη.
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πάντα κοντά στον αγροτικό κόσμο, διοργανώνει μία σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων στους δήμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, με στόχο την ουσιαστική και εμπεριστατωμένη πληροφόρησή του σχετικά με την Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014- 2020 που προωθείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τις δράσεις αυτές σκοπεύουμε άμεσα να συνεχίσουμε και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας μας, η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και η αναβάθμιση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας της γεωργο-κτηνοτροφικής παραγωγής της περιοχής μας  αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες της πολιτικής μας και προς αυτή την κατεύθυνση προωθούμε στοχευμένες πρωτοβουλίες» δήλωσε σχετικά με τις εκδηλώσεις ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Επισυνάπτεται πίνακας με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ