11 Μαΐ 2015

ΒΕΡΟΙΑ - ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Συνάντηση στην οποία θα παραστεί ο κ. Αλεξέϊ Αλεξένγκο, δεύτερος τη τάξει, της κρατικής Υπηρεσίας Φυτοϋγείας και Κτηνιατρικής, της Ρωσικής κυβέρνησης, για θέματα που αφορούν το ροδάκινο, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Βέροια, με πρωτοβουλία της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας.


Επί του θέματος ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Ημαθία περιμένει τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Μαΐου στη Βέροια, με πρωτοβουλία της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, στην οποία θα παραστεί κ. Αλεξέϊ Αλεξένγκο, δεύτερος τη τάξη, της κρατικής Υπηρεσίας Φυτοϋγείας και Κτηνιατρικής της Ρωσικής κυβέρνησης, για θέματα που αφορούν το ροδάκινο. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν συνεταιρισμοί και ιδιωτικές επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Εκφράζοντας την ευαρέσκεια και την αισιοδοξία των συμπολιτών μου στην Ημαθία, η οποία στηρίζει κατά βάση την οικονομία της στον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση του, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον πρόεδρο της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας και μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ Χρήστο Γιαννακάκη για το συνεχές και άοκνο ενδιαφέρον του στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν τη γεωργική παραγωγή της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Ευελπιστώ ότι το αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας με την φίλη Ρωσία, στο οποίο συμβάλλουν με τις ενέργειες τους ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα δώσει οικονομική ώθηση στην Ημαθία και ολόκληρη τη χώρα μας».

ΠΗΓΗ