17 Απρ 2015

ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΙ-ΟΦ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Ούτε σήμερα έγινε η επικύρωση των βαθμολογιών της κανονικής περιόδου στους δύο ομίλους της Football League, κάτι που σημαίνει ότι η έναρξη των πλέι-οφ μετατίθεται πιθανότητα για το τέλος του μήνα με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικής την 26η Απριλίου.


Τα ανοιχτά μέτωπα εξωαγωνιστικά ήταν και ο λόγος για τον οποίο  δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των πλέι-οφ της Football League. Μπορεί την Μεγάλη Πέμπτη ο αθλητικός εισαγγελέας να αθώωσε τους Εθνικό Σερρών, Ηρακλή και Φωστήρα, όμως αυτό δεν αρκεί καθώς ο αθλητικός εισαγγελέας έχει το δικαίωμα έφεσης εντός 8 ημερών. Παράλληλα «τρέχει» και η υπόθεση του αγώνα Ηρακλής-Λάρισα. Ο αγώνας είχε διακοπεί για περίπου 10 λεπτά, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε «δολοφονική επίθεση» κατά του συνεργείου του συνδρομητικού καναλιού. Για την συγκεκριμένη υπόθεση η ΠΑΕ Λαμία έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων μέσω του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια.

Όλα δείχνουν ότι οι ομάδες θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την 26η Απριλίου, οπότε και θα ξεκινήσει ο μίνι-μαραθώνιος των πλέι-οφ, ο οποίος θα κρατήσει μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού



ΠΗΓΗ