25 Απρ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 25/4

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα προσπαθήσεις να κάνεις κτήμα σου κάποιες γνώσεις που μπορεί να αφορούν σε θέματα του σπιτιού σου, της διατροφής σου αλλά και γενικά οτιδήποτε θα σε κάνει να μπορείς να σταθείς πιο εύκολα ανάμεσα στα δικά σου άτομα.

Ερωτικά: Έχεις πάρει απόφαση ότι θα πρέπει να προστατεύεις ένα συγκεκριμένο άτομο και ίσως εκεί να είναι ο προβληματισμός σου γιατί μπορεί τα συναισθήματά σου να μην είναι τόσο έντονα αλλά να νιώθεις υποχρέωση ή ακόμα και ενοχές.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αναλάβεις κάποιες συγκεκριμένες δουλειές οι οποίες δεν θα είναι εύκολες για σένα γιατί δεν είναι του τύπου σου ούτε της αντίληψής σου αλλά βλέπεις ότι τις χρειάζεσαι για την ανάπτυξή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να μην δώσεις όλη σου την ενέργεια σε κάποιους φίλους σου κι έχουν αυτή την στιγμή την ανάγκη σου, δεν θα το κάνεις γιατί βλέπεις ότι δεν μπορείς να τους αφήσεις μόνους τους. Το ότι θα είσαι όμως αρκετά κλειστός/η στο να μιλήσεις για τα προσωπικά σου αυτό θα είναι μια πραγματικότητα.
Ερωτικά: Σοβαρεύεις αρκετά γιατί βλέπεις μέσα σου μια άλλη πλευρά που σε υποβάλλει να σκεφτείς περισσότερο τον εαυτό σου και με ποιο τρόπο προστατεύεσαι από τα βέλη ενός Κριού ή Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις για να έχεις και μαζεύεις γύρω σου όσα χρειάζεσαι και κάνεις οικονομία, χωρίς όμως να νιώθεις μίζερα, για να μην χαλάσεις άλλα χρήματα που θέλεις για ώρα ανάγκης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η απόκρυψη κάποιων γεγονότων πιθανόν να πιστεύεις ότι θα σε προστατεύσει από τις δυσκολίες που μπορεί να σου δημιουργούν κάποια άτομα τα οποία δρουν πίσω από την πλάτη σου. Έχεις όμως την τύχη τελευταία στιγμή να σώζεσαι από τα αρνητικά περιβάλλοντα.
Ερωτικά: Όσο και να μην παραδέχεσαι την ευαισθησία σου, τελικά θα την δείξεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο που ίσως αυτή τη στιγμή σε ενδιαφέρει αλλά μπορεί να υποφέρει από προβλήματα δικά του για αυτό θα προσπαθήσεις να στηρίξεις όσο μπορείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου γιατί δεν πρέπει καθόλου να ανοίγεσαι και χρειάζεσαι να βλέπεις λίγο μακριά, υπολογίζοντας τις ανάγκες σου οι οποίες δεν είναι πολλές αυτή την περίοδο. Από την άλλη δρας μέσα στην δουλειά σου πολύ συντηρητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Επιμένεις σε κάποιες απόψεις και τελικά θα βγεις νικητής/α γιατί ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και δεν κάνεις τα λάθη του παρελθόντος. Το καλό είναι ότι υπάρχει έδαφος για να στρώσεις εύκολα μια κατάσταση και κυρίως να ολοκληρώσεις δουλειές και πρακτικά θέματα, όπως τον κήπο, μια αποθήκη ή ακόμα και χειρονακτικές εργασίες στο σπίτι.
Ερωτικά: Όσο και να φαντάζεσαι ότι κάτι συμβαίνει με ένα άτομο, αν δεν ζείτε από κοινού την σχέση μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό. Για αυτό θα αναγκαστείς να παραδεχτείς σε ένα φίλο σου τι ακριβώς συμβαίνει γιατί αλλιώς τα σκέφτεσαι και αλλιώς είναι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η περιέργεια μερικές φορές είναι απαραίτητη για να μπορείς να ελέγχεις και πράγματα που γίνονται κατά την απουσία σου. Η δημοτικότητά σου πάντως στον χώρο της δουλειάς σου είναι αρκετά μεγάλη αν και είσαι κάπως συγκρατημένος/η για να μην χαλάσεις το όνομά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Ίσως βρεις κάποιες δικαιολογίες για να μείνεις μόνος/η γιατί πιθανόν δεν θέλεις να εξαρτάσαι από τους άλλους και η διάθεσή σου θα είναι πολύ μονότονη. Μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα πρόβλημα υγείας ενός πολύ δικού σου ατόμου.
Ερωτικά: Έχεις ένα ιδιαίτερο συντηρητισμό, επειδή δεν θέλεις να περνάς τις ώρες σου χωρίς να κάνεις κάτι δημιουργικό κι αυτό μάλλον σε απομονώσει για λίγο και δεν θέλεις να βγαίνεις τόσο πολύ. Ίσως να περιμένεις τηλέφωνο από ένα Καρκίνο και όσο αυτό καθυστερεί, τόσο εσύ θα αγχώνεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συνεργασία με ένα Ιχθύ μπορεί να ξεκινήσει και πάλι κι επειδή δεν είναι ωραίο να χαλάσετε την φιλική σχέση σας καλύτερα είναι να βάλετε ο καθένας τα όρια του από την αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Νιώθεις ότι το περιβάλλον που είσαι αυτή την στιγμή είναι πολύ οικείο για σένα και δεν φοβάσαι μήπως νιώσεις άβολα ή τελείως αδιάφορα, επειδή δεν ξέρεις πολύ καλά κανένα. Μάλλον θα σου θυμίζει το σπίτι σου και αν είσαι φιλοξενούμενος/η θα αισθανθείς πολύ άνετα και ήρεμα.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι μπορεί να μην σου έχει δείξει πως ακριβώς νιώθει γα σένα γιατί εσύ με τον τρόπο σου δεν το ζητάς. Αντίθετα το παίζεις πολύ άνετα και φιλικά και δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο μπορείς να ξεπερνάς τα τρέχοντα προβλήματα, θα δεις ότι θα νιώσεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις επιλογές σου. Το καλό είναι ότι θα ξοδέψεις όσο λιγότερα γίνεται αλλά χωρίς να στερείσαι κάτι σημαντικό.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να πιάσεις τον σφυγμό ενός ατόμου που είναι είτε συγγενικό σου, είτε όχι αλλά είναι εξαιρετικά πολύτιμο για σένα. Το νοικοκύρεμα των ρούχων σου ή του δωματίου σου θα σε ικανοποιήσει γιατί θα βάλεις σε μια τάξη το χώρο σου.
Ερωτικά: Αν βρίσκεσαι μακριά και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να επικοινωνήσεις μπορεί να βάλεις ένα συγγενικό σου πρόσωπο να μιλήσει με το άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί σε τρώει και ο εγωισμός και δεν θέλεις να εκτεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μην προλαβαίνεις να οργανώσεις μεθοδικά ένα κομμάτι της δουλειάς σου, θα πρέπει να το κάνεις γιατί έτσι θα μπορέσεις να συνεργαστείς με άτομα που μπορεί να μην σου ταιριάζουν απόλυτα αλλά τουλάχιστον θα σου μάθουν κάτι σε εμπειρικό επίπεδο. Ίσως να μην νιώθεις και πολύ αποδοτικά αλλά τώρα είσαι στην φάση της συντήρησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη να τα βρεις με τον βαθύ σου εαυτό για αυτό και με κόσμο να είσαι, θα προσπαθήσεις να μην συμμετάσχεις και πάρα πολύ σε συζητήσεις που ίσως να μην σε αφορούν κιόλας. Το ότι σχεδιάζεις ένα ταξίδι κυρίως με την οικογένεια σου θα σε ευχαριστήσει γιατί θα έχεις την δυνατότητα να βρεθείτε πιο κοντά.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να πληγώνεσαι για αυτό δεν ζητάς δύσκολα πράγματα αλλά ούτε έχεις και απαιτήσεις. Οπότε, περνάς και λίγες δημιουργικές ώρες είτε μόνος/η σου είτε με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά με συγκεκριμένα όρια και χωρίς να λες πολλά και να εκτίθεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει να σου αναβάλλουν τα σχέδια και πάνω από όλα να παρεμβαίνουν και να στα χαλάνε. Το πιο σημαντικό είναι να ελιχθείς και να μην θυμώσεις με άτομα που ίσως να μην έχουν και καμία ανάμειξη με την αναβολή ή την καθυστέρηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η πολύπλοκη προσωπικότητά σου μπορεί να νιώθει ότι το περιβάλλον και οι προσλαμβάνουσες που παίρνεις είναι αρκετά απομονωμένα και δεν σου κάνουν καλό στην διάθεση γιατί η κλεισούρα δεν είναι το καλύτερό σου. Πιθανόν να το ρίξεις στο φαγητό για από βαρεμάρα.
Ερωτικά: Μερικές φορές βαριέσαι και δεν θέλεις να κάνεις τίποτε. Με τον Καρκίνο θα υπάρξει μια ανταλλαγή ενέργειας αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλη για να σε κάνει να βγεις έξω ή να μοιραστείς τα συναισθήματά σου. Μάλλον θα προτιμήσεις να είσαι είτε μόνος/η είτε σε μια φάση που θα παίξεις το ρόλο του γονιού και το άλλο πρόσωπο το παιδί.
Οικονομικά & Καριέρα: Περνάς εμπειρίες οι οποίες, όσο και να μην αρέσουν, σε κάνουν να μαθαίνεις τι θα πει διάκριση ατόμων και ειδικά σε κάποιες συγκεκριμένες συνεργασίες. Αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη εμπιστοσύνης που έχεις για κάποια πρόσωπα γιατί σου έχουν δώσει αφορμές και προστατεύεσαι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ δικά σου άτομα όπου και πιστεύεις ότι μπορείς εύκολα να αφεθείς αφού δεν σε κρίνουν, ούτε σε σαμποτάρουν. Για αυτό ίσως προτιμήσεις να μείνεις στο σπίτι αλλά να προσκαλέσεις και μερικούς έμπιστους φίλους σου για παρέα.
Ερωτικά: Προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες σωστές ισορροπίες. Ο Καρκίνος μπορεί να νιώθεις ότι είναι το άλλο σου μισό και να του δείξεις πως θα ήθελες να σε προστατεύσει και να σε φροντίσει όπως κάνεις κι εσύ. Αν πάλι νιώθεις μοναξιά θα πρέπει πιθανόν να αγαπάς τον εαυτό σου για να έρθει το κατάλληλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο εξαρτάσαι από τρίτους, πάντα προσπαθείς να βελτιώνεις τις επιδόσεις σου και να φανείς όσο μπορείς αντάξιος/η των προσδοκιών τους αλλά δεν σημαίνει ότι δεν βλέπεις ότι δεν σε αδικούν, τουλάχιστον οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Βγάζεις τα απωθημένα σου απέναντι σε κάποια άτομα ή καταστάσεις που είναι πολύ συντηρητικές και νιώθεις ότι σε πιέζουν αφόρητα, χωρίς να σημαίνει ότι έχεις δίκιο, αλλά έχεις μαζέψει πολλά και το έχεις ανάγκη κάπως να ξελαφρώσεις.
Ερωτικά: Η παροδική κρίση που μπορεί να περνάς με τον Καρκίνο θα σε σπρώξει να κάνεις εξομολόγηση αλλά από την αντίθετη έννοια, δηλαδή θα αναφέρεις τα παράπονά σου γιατί δεν θέλεις να πλέον να σε κουράζει, ούτε να σε βαραίνει με την ενέργειά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις να μην αφήσεις κάποιες υποθέσεις πίσω και δουλεύεις σκληρά για να αντεπεξέλθεις σε οτιδήποτε πρέπει να ανταποκριθείς άμεσα. Ο αγώνας σου πάντως μπορεί να είναι πολύ ανηφορικός αλλά θα δεις ένα φως ξαφνικά.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη. Για αυτό μην ψάχνεις να βρεις συνέχεια κάτι που θα σε ρίξει και θα σε χαλάσει. Καλό είναι να ερμηνεύεις τα πράγματα με ένα τρόπο αρκετά θετικό και αισιόδοξο.
Ερωτικά: Η αναφορά σε ένα Τοξότη δεν είναι τυχαία. Αν και έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας διάφορες εντάσεις και συγκρούσεις, τελικά θα είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες θετικές προοπτικές οι οποίες σε κάνουν να προσπαθείς περισσότερο. Τώρα αν βέβαια έχεις κάποια συγκεκριμένα δεδομένα για μια συνεργασία και δεν σου βγαίνει, θα πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου για να ελιχτείς και να έχεις αποτέλεσμα.


Πηγή:astrology.gr