26 Οκτ 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ - 13 ΧΡΟΝΗ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟΝ 5ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ!

Μια 13χρονη, από χωριό στο βόρειο κρατίδιο Uttar Pradesh, στην Ινδία, απήγαγε και αποκεφάλισε ένα πεντάχρονο αγόρι, επειδή, όπως ισχυρίζεται, ο πατέρας του παιδιού την βίασε στις αρχές Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα Times of India, το τραγικό περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας όταν σκυλιά της περιοχής ανέσυραν κάτω από ένα σωρό τούβλων το άψυχο σώμα του πεντάχρονου αγοριού που βρέθηκε μισοκαμένο μέσα σε πλαστική σακούλα.


Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα ότι έχει καταγραφεί η δολοφονία του αγοριού από την νεαρή κοπέλα, η οποία ήδη βρίσκεται σε αναμορφωτήριο, αλλά για την υπόθεση του βιασμού από τον πατέρα του άτυχου πεντάχρονου θα γίνει μια «δίκαιη έρευνα». Σύμφωνα με την αστυνομία η 13χρονη είναι τοξικομανής από φτωχή οικογένεια και κατά καιρούς είχε εμπλακεί σε αντιπαραθέσεις με διάφορα άτομα για δευτερεύοντα ζητήματα.

Η νεαρή Ινδή έχει καταγγείλει ότι ο πατέρας του πεντάχρονου αγοριού την βίασε, αφού πρώτα της προσέφερε μια ουσία που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της, ως οινοπνευματώδες ποτό.

πηγη