24 Μαρ 2015

ΑΚΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΣΤΟ "ΕΛΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ"


Συγχαρητήρια στην Αντιπερειφερεια και την Διεύθυνση Αγρ. οικονομίας Νομού Ημαθίας που για ακόμη μια χρονιά δεν μπορεί να τακτοποιήσει το θέμα με τα Ακτημονικα αγροτεμάχια στο Έλος κλειδιού

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα  οι δικαιούχοι που πληρούν τα κριτήρια για να καλλιεργήσουν τα αγροτεμάχια, δεν γνωρίζουν για το τι θα ισχύσει εφέτος  με αποτέλεσμα πολλοί καλλιεργητές να μείνουν ξεκρέμαστοι μην μπορώντας να καλύψουν τα  δικαιώματα που κατέχουν σε μια κομβική χρόνια όπου θα δοθούν νέα εκστατικά δικαιώματα και από την άλλη η αδιαφορία που δείχνουν οι αρμόδιοι σε ένα ζήτημα πολλών ετών και σαν συνέπεια όλων αυτών είναι πολλοί "επιτήδειοι"να πηγαίνουν να τα καταπατούν  καλλιεργώντας σιτάρι,κριθάρι κ.α.
Γιατί κανένας επιτέλους δεν αναλαμβάνει  τα αγροτεμάχια αυτά να δοθούν σε πραγματικούς αγρότες που θέλουν να τα καλλιεργήσουν και όχι σε "παπατζήδες"και "αεριτζήδες".

*Από τελευταίες πληροφορίες του imathia-com.blogspot.gr τα εν λόγω αγροτεμάχια  θα βγουν  σε δημοπρασία ,αλλά το πότε όμως θα ενημερώσουν τους Ακτήμονες για το τι θα γίνει ακόμα είναι άγνωστο.