20 Μαρ 2015

ΒΓΑΛΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ!

Γι αυτό, το ακόλουθο άρθρο σας εξηγεί πως μπορείτε να βγάλετε εύκολα χρήματα, χρησιμοποιώντας απλά το...κινητό σας!

Δεν πρόκειται να γίνετε πλούσιοι, αλλά σίγουρα θα βγάλετε ικανοποιητικά χρήματα.


1. Πουλήστε τις φωτογραφίες σας

Η εφαρμογή «Foap» είναι κάτι καινοτόμο. Επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στο marketplace της εταιρίας, όπου μπορούν να αγοραστούν από αυτή προς 10 δολάρια. Το κέρδος αυτό μετά μοιράζεται από μισό (50/50) στον φωτογράφο και την Foap. Μπορεί να είναι χαμηλό το τελικό κέρδος, αλλά δεν είναι κι άσχημο! Ειδικά αν σκεφτείτε πως σε άλλες υπηρεσίες το κέρδος είναι μηδενικό. Υπάρχουν όμως και προϋποθέσεις για τις εικόνες που ανεβαίνουν. Θα πρέπει πρώτα να πάρουν έγκριση καταλληλότητας από του υπεύθυνους της εταιρίας, βλέποντας αν πληροί τους κανονισμούς της.

2. Πάρτε πίσω μετρητά ενώ ψωνίζετε

Η εφαρμογή Ibotta σας δίνει άμεσες εκπτώσεις για τα είδη που αγοράζετε. Πλέον, αυτή λειτουργεί και για τα online καταστήματα όπως το Amazon. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και πάνω από άλλα κουπόνια και εκπτώσεις για επιπλέον εξοικονόμηση.

Τα χρήματα που μπορείτε να πάρετε πίσω από το Ibotta θα μεταφερθούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό ως μετρητά μέσω PayPal ή Venmo. Ή μπορείτε να τα μετατρέψετε σε κάρτες δώρων για το Best Buy, τα Starbucks, το iTunes, την Amazon.

Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά λειτουργεί. Στην πραγματικότητα, η Ibotta είναι η 16η πιο διαδεδομένη εφαρμογή στις ΗΠΑ. Πλέον, είναι δωρεάν.

3. Κάντε εκθέσεις εξόδων

Για τους συχνούς ταξιδιώτες επαγγελματίες, ή για τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι δαπάνες είναι μια μεγάλη υπόθεση. Ξοδεύετε τα χρήματά σας και πιστεύετε ότι η εταιρεία σας ή ο πελάτης πρόκειται να σας πληρώσουν. Εάν οι αποδείξεις δεν είναι σε καλή κατάσταση θα μπορούσατε να τα χάσετε.

Χρειάζεται ένας αλάνθαστος και εύκολος τρόπος για να αποδείξετε στην εταιρεία ή τον πελάτη που πραγματικά δαπανήθηκαν τα χρήματα και αυτό είναι συνήθως, μια απόδειξη. Αλλά ποιος θέλει να συλλέξει μια στοίβα αποδείξεων;

Το Expensify, είναι μια cloud εφαρμογή, για να περνάτε τα έξοδά σας. Συνδέει το QuickBooks με τις πιστωτικές σας κάρτες. Εάν έχετε την εφαρμογή εγκατεστημένη στο κινητό σας, μπορείτε να φωτογραφίσετε τις αποδείξεις σας, να δείτε τις συναλλαγές σας από τις κάρτες και να συντάξετε ένα report καθοδόν, από το να πρέπει να το προλάβετε και αυτό στο γραφείο.

4. Δώστε τη γνώμη σας και πάρτε χρήματα

Είτε πρόκειται για ένα προϊόν, μάρκα, ταινία, τηλεοπτική εκπομπή, κυβερνητική πολιτική ή κάτι άλλο, σίγουρα έχετε μια άποψη για κάτι. Τώρα μπορείτε να ανταμειφθείτε για αυτήν σας την άποψη.

Η εταιρεία ερευνών για την αγορά, Ipsos, λειτουργεί μια υπηρεσία που ονομάζεται i-Say. Μετά την εγγραφή σας, θα σας στείλουν έρευνες για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Ο μέσος χρήστης παίρνει περίπου οκτώ έρευνες ανά μήνα.

Μπορείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις e-mail, ή μπορείτε να ελέγχετε τακτικά την ιστοσελίδα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση και να συμπληρώσετε έρευνες, μπορείτε να συνδεθείτε στο i-Say στον υπολογιστή σας, το smartphone ή το tablet.

Κάθε ολοκληρωμένη έρευνα σας δίνει πόντους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανταλλάξουν κάρτες δώρων ή προϊόντα μεγάλων αλυσίδων λιανικής.

Η Ipsos είναι πολύ σαφής ότι δεν θα πλουτίσετε με το i-Say αλλά θα έχετε ένα έξτρα εισόδημα.



ΠΗΓΗ