8 Οκτ 2015

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 2 ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤOΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ!(ΦΩΤΟ)


Ο συντονισμένος και αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 2 αδέλφια σε περιοχή της Ημαθίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και καλλιέργειας κάνναβης.

Πρόκειται για 2 ημεδαπούς ηλικίας 36 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.


Ειδικότερα, χθες (07-10-2015) το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 42χρονος άνδρας, ο οποίος με φορτηγό όχημα ιδιοκτησίας του , πήγε σε αγρόκτημα που διατηρεί σε περιοχή της Ημαθίας , όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 2 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 2 ,5 μέτρων τα οποία και εκριζώθηκαν .

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον παραπάνω χώρο εντοπίστηκε δενδρύλλιο κάνναβης προς αποξήρανση βάρους 110 γραμμαρίων , καθώς και 2 δοχεία που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια των φυτών, ενώ στο φορτηγό όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης την οποία κατείχε ο 36χρονος.

Ακολούθως διενεργήθηκε έλεγχος στις οικίες τους , όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν 526 γραμμάρια κάνναβης .

Οι συλληφθέντες που έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.