11 Σεπ 2015

ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ 16 ΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΠΙΟΥ ECSTASY!(video+φωτο)


Πέρασε περισσότερο από ένα μήνα σε κώμα και η οικογένειά της μοιράζεται μέσω Facebook ένα βίντεο για να δείξει τις δραματικές επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα ναρκωτικά.

Όλα ξεκίνησαν λίγο καιρό πριν, όταν η Έιμι Τόμσον κατέρρευσε σε ένα πάρτι στην Γλασκόβη. Η έφηβη είχε πάρει μία ισχυρή μορφή κρυσταλλικής
MDMA ενός ναρκωτικού που παράγεται από την βασική ουσία του ecstasy. Από εκείνο το βράδυ, η Έιμι παρέμεινε πολλές εβδομάδες σε μηχανική υποστήριξη μέχρι να ξυπνήσει και να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα αποκατάστασης για ασθενείς με βλάβες στον εγκέφαλο.

Σήμερα, η 16χρονη δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό. Καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, παλεύει ακόμα και για να σηκώσει το χέρι της για να χαιρετήσει. Στο βίντεο που γύρισε η οικογένειά της όμως είναι χαμογελαστή και ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράστασή του. Με τις συνέπειες του ναρκωτικού να είναι εμφανείς πάνω της, η νεαρή παρουσιάζει δυσκολία ακόμα και στην άρθρωσή της.

«Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έκλαψαν, άλλοι να γέλασαν ή να σοκαρίστηκαν βλέποντας το βίντεο. Αλλά αυτά μπορούν να προκληθούν από ένα μικρό χάπι. Αν αυτό δεν είναι ικανό να ανοίξει τα μάτια σε όποιους παίρνουν αυτά τα πράγματα, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι», γράφει η ξαδέρφη της νεαρής η οποία σπεύδει να ενημερώσεις τους φίλους της που σοκαρίστηκαν ότι η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με την αρχή και ότι έχει σημειώσει και θα σημειώσει μεγάλη πρόοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρία ακόμα κορίτσια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο το ίδιο βράδυ που κατέρρευσε η Έιμι λόγο του ίδιου ναρκωτικού.