11 Ιουν 2015

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ(ΠΙΝΑΚΑΣ)

Ο Δήμος Βέροιας προκήρυξε 4 θέσεις εργασίας με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βέροιας, Μητροπόλεως 46, Βέροια Τ.Κ.:59100, ισόγειο Γρ.11, υπόψη κας Παλαμούτη (τηλ. επικοινωνίας: 23313-50533). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Βέροιας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Η ανωτέρω ανακοίνωση, καθώς το «Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης «23-1-2015», έχουν αναρτηθεί ολόκληρα στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Βέροιας από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για τα κατά νόμο τυπικά προσόντα κατάληψης των θέσεων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν.