2 Αυγ 2016

Έναρξη εγγραφών στον Α’ κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου – Τμήμα Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησαν την  Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 οι εγγραφές στον Α΄ Κύκλο Μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2016-2017, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου (Τμήμα Θεσσαλονίκης): «Η τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις».
Η ικανότητα της αποτελεσματικής επικοινωνίας είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Οι συμμετέχοντες στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την τέχνη της επικοινωνίας και να την εφαρμόζουν αποτελεσματικά, από τους πλέον ειδικούς εισηγητές.
Το αναλυτικό πρόγραμμα με τους εισηγητές και τα θέματα που θα αναλυθούν, θα ανακοινωθεί στην πορεία των εγγραφών.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την
Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Τετάρτη, ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα «Αλέξανδρος», του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Εθνικής Αμύνης 1.
Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής.
Η συνδρομή εγγραφής και για τα 10 μαθήματα είναι 65 € ανά άτομο. Για ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/ τρίτεκνους/ μονογονεϊκές οικογένειες και ΑμΕΑ, προσφέρεται η προνομιακή συνδρομή εγγραφής των  50 € το  άτομο. Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 €/ άτομο.
Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Πληροφορίες/Εγγραφές: www.alp.gr και στη γραμματεία του Α.Λ.Π. τηλ: 2821501060 κιν. 6932447016 (κα Κατερίνα Σταγάκη).