13 Μαΐ 2015

ΕΞΙ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΙΣ...!

Λιγο η άνοιξη, λίγο οι ορμόνες δε θες και πολύ για να ''ανάψεις''. Ειδικά όταν ο σύντροφός σου είναι μακριά και η ανάγκη για ερωτική ικανοποίηση είναι μεγάλη, είναι πολύ πιθανό να επιλέξεις να αυτοϊκανοποιηθείς.
Ωστόσο, πρόσεξε! Μην αφήσεις την ερωτική επιθυμία και τις ορμές να σε παρασύρουν σε λάθη.


Το σημαντικότερο από όλα είναι η τοποθεσία. Σε αυτά τα 6 μέρη δεν πρέπει ποτέ να αυτοϊκανοποιηθείς διαφορετικά αυξάνεις τις πιθανότητες να έχεις μπλεξίματα αλλά και να έρθεις σε άβολη θέση.

Πάρε για παράδειγμα, την 33χρονη γυναίκα στο Μεξικό η οποία αυτοϊκανοποιήθηκε στο σινεμά βλέποντας την ταινία ''50 αποχρώσεις του γκρι'' με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί με χειροπέδες στο τμήμα.

Για να μη γίνεις πρώτο θέμα σε σκανδαλώδη είδηση, πάρε τα μέτρα σου και πρόσεχε που θα ικανοποιήσεις τις ορμές σου.

1. Την ώρα που οδηγείς

Το 2010 συνελήφθη μια 36χρονη γυναίκα έχοντας ξεκούμπωτο το παντελόνι της και ένα δονητή. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα αποκάλυψε ότι αυτοϊκανοποιήθηκε την ώρα που οδηγούσε ενώ παράλληλα έβλεπε πορνό στο λαπτοπ. Πώς τα έκανε όλα αυτά μαζί της; Κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι.

2. Στη μέση μιας καφετέριας

Το 2012 μια 29χρονη γυναίκα στη Νότια Φλόριντα ''πιάστηκε'' να αυτοϊκανοποιείται στη μέση ενός μαγαζιού Starbucks και όταν κατέφθασε η αστυνομία εντόπισε στην τσάντα της ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, αδίκημα για το οποίο συνελήφθη.

3. Σε βιβλιοθήκη πανεπιστημίου

Στις αρχές του χρόνου, μια 19χρονη φοιτήτρια του πανεπιστημίου Oregon State κατηγορήθηκε για προσβολή της δημοσίας αιδούς καθώς εθεάθη να ικανοποιεί τον εαυτό της στη βιβλιοθήκη του κολεγίου. Η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης μέχρι και ενός έτους αλλά και πρόστιμο ύψους 6.250 δολαρίων.

4. Σε αστυνομικό τμήμα

Μια γυναίκα αστυνομικός στο Πουέρτο Ρίκο σκέφτηκε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τη δουλειά της και να αυτοϊκανοποιηθεί ενώ ένας συνάδελφός της την τραβούσε φωτογραφίες. Οι επίμαχες εικόνες έκαναν το γύρο των social media και σχολιάστηκαν από πολλούς χρήστες του διαδικτύου.

5. Σε μια διασταύρωση

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου του 2015 όταν μια 31χρονη γυναίκα ξεγυμνώθηκε σε διασταύρωση στη Φλόριντα και αυνανίστηκε μπροστά σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Lexus. Το συμβάν δε σταμάτησε εκεί αφού ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου και πέταξε το κινητό της τηλέφωνο σε άλλο οδηγό. Σύμφωνα με τη ''New York Daily News'', η γυναίκα κατηγορήθηκε για εγκληματική βλάβη και έκθεση σεξουαλικών οργάνων.

6. Στην άκρη του δρόμου

Το 2013 στο Connecticut η αστυνομία έλαβε μια καταγγελία για μια γυναίκα που ήταν γυμνή μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Όταν η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο, έντοπισε μια 27χρονη γυναίκα η οποία υποστήριξε ότι επειδή βρισκόταν σε πρόγραμμα απεξάρτησης ναρκωτικών της απαγορευόταν να αυνανιστεί, οπότε πήγαινε συχνά σε αυτό το σημείο και αυνανιζόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Πηγή: Womenshealthmag