14 Μαΐ 2015

ΒΕΡΟΙΑ - 5ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ

5ος Γύρος Λίμνης Αλιάκμονα 2015...!!! 
Veria Fun Run 2015 Stop Bulling...!!!

Τροχαδην - Ποδήλατα - Πατίνια - Περπατώντας...!!!


Σας γνωρίζουμε ότι ο αθλητικός σύλλογος Βέροιας ‘’ΗΜΑΘΙΩΝ’’ σε συνδιοργανώσει με το Δήμο και το ΚΑΠΑ Βέροιας θα πραγματοποιήσει τον 5ο γύρο της λίμνης Αλιάκμονα (Veria Fun Run 2015) στις 7 Ιουνίου 2015 με τρείς διαγωνιστικές κατηγορίες τροχάδην, ποδήλατα, σκεϊτ-πατίνια και μια εκτός διαγωνισμού περπατώντας και απολαμβάνοντας την διαδρομή.

Ο γύρος της λίμνης Αλιάκμονα μια ιδέα όπου συνέλαβε και πραγματοποιεί ο αθλητικός σύλλογος Βέροιας ''ΗΜΑΘΙΩΝ'' από το 2011 στα πρότυπα των διεθνών FUN RUN με αρωγό το Δήμο και το ΚΑΠΑ Δ.Βέροιας πέραν της ανάδειξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και του αθλητισμού κάθε χρόνο αναδεικνύει – τιμά σημαντικά γεγονότα, συλλόγους, πρόσωπα και καταστάσεις με απώτερο σκοπό την γνώση αλλά και την βελτίωση της σωματικής και πνευματικής υγείας μέσο του αθλητισμού και του εθελοντισμού.

Έτσι λοιπόν και για φέτος επιλέξαμε πέραν της φιλικής συμμετοχής της πρωτοβουλίας για το παιδί και το bazzar αγάπης που θα στηθεί στον τερματισμό για την οικονομική ενίσχυση του εν λόγο συλλόγου. Ο αθλητικός σύλλογος ‘’ΗΜΑΘΙΩΝ’’ μέσο του 5ου γύρου λίμνης Αλιάκμονα θέλει να στείλει το κοινωνικό μήνυμα ‘’ΣΤΟΠ ΣΤΗ ΒΙΑ’’ οποιασδήποτε μορφής και την δυνατότητα της συνεισφοράς του αθλητισμού προς αυτή την κατεύθυνση.
‘’5ος Γύρος Λίμνης Αλιάκμονα’’
‘’Veria Fun Run 2015 Stop Bulling’’.

Καλούμε λοιπόν, όλους τους φορείς, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, τους μαθητές και δασκάλους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να συμμετάσχουν στον 5ο Γύρος της Λίμνης Αλιάκμονα, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνιου 2015, στις 11:00 ώρα.
Προσκαλέστε τους φίλους σας, βάλτε τα αθλητικά σας, πάρτε ποδηλατα, σκεϊτ, πατίνια την θετική σας διάθεση και ελατέ να δημιουργήσουμε ένα ανθρώπινο τσουνάμι στη λίμνη Αλιάκμονα που θα καταπνίξει την οποιαδήποτε μορφή βίας...
Η ΒΕΡΟΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ‘’ΣΤΟΠ ΣΤΗ ΒΙΑ’’
‘’VERIA FUN RUN 2015 STOP BULLYING’’

Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα αλλά και μέσο του facebook:
https://www.facebook.com/events/756067534506246/
Ελεύθερη συμμετοχή, χωρίς όριο ηλικίας…
Σας περιμένουμε…