10 Ιαν 2015

ΗΠΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ 5 ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ

Ένα πεντάχρονο κορίτσι στη Φλόριντα έχασε τη ζωή του, όταν ο πατέρας του το πέταξε από γέφυρα, μέσα στο λιμάνι Tampa Bay, από ύψος περίπου 19 μέτρων.

Ο ύποπτος, John Nicholas Jonchuck Jr., οδηγούσε το αυτοκίνητό του τρέχοντας με 100 χλμ/ώρα, όταν ένας αστυνομικός τον ακολούθησε και τον είδε να σταματά στη γέφυρα Dick Misener.





Ο αστυνομικός είπε ότι ο Jonchuck τράβηξε το μικρό κορίτσι από τα αυτοκίνητο και το πέταξε στη θάλασσα, ενώ τη στιγμή που εκείνος κάλεσε ενισχύσεις και κατέβηκε προς το νερό για να ψάξει την 5χρονη, ο πατέρας της μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Δυο άλλοι αστυνομικοί, που ήταν εκτός καθήκοντος, από σώμα του St. Petersburg, ακολούθησαν τον δράστη και τελικά κατάφεραν να τον σταματήσουν, με τη βοήθεια των αρχών της πολιτείας Manatee.

Δύτες ανέσυραν το σώμα του παιδιού, που ονομαζόταν Phoebe, και βρισκόταν σε απόσταση ενός μιλίου από τη γέφυρα. Όπως είπαν στη συνέχεια οι αστυνομικοί, δεν ήξεραν αν το παιδί ήταν ζωντανό την ώρα που πετάχτηκε στο νερό, καθώς ο αστυνομικός που βρέθηκε μπροστά στο έγκλημα δεν είναι σίγουρος αν άκουσε το κορίτσι να ουρλιάζει.

Ο αρχηγός του αστυνομικού τμήματος του St. Petersburg, Tony Holloway, δήλωσε ότι το τμήμα του δεν γνωρίζοει τίποτα παραπάνω για την υπόθεση και περιμένει την αναφορά από το τμήμα του Manatee.

Ο John Jonchuck πάντως αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο 1ου βαθμού, καθώς και κατηγορίες για επίθεση σε αστυνομικό και προσπάθεια διαφυγής.

Ο ίδιος μάλιστα έχει αμαυρωμένο ποινικό μητρώο, αφού έχει συλληφθεί στο παρελθόν αρκετές φορές για ενδοοικογενειακή βία, ενώ πρόσφατα, η αστυνομία είχε δεχθεί κλήσεις από μια οικογενειακή φίλη με την οποία ζούσαν εκείνος και η Phoebe το 2013, που είπε ότι ο δράστης της έστελνε απειλητικά μηνύματα. Μάλιστα, η φίλη αυτή είπε στο WFTS ότι τόσο τα οικονομικά του προβλήματα, όσο και τα ναρκωτικά τον τρέλαιναν



πηγη| E-Radio.gr Daily